| Meer
 

Zumba Dance

Pub
Pub
De nieuwste en grootste fitnessrage in BelgiŽ!
 
Wil jij ook graag salsa dansen en wil jouw partner ook niet mee? Geen probleem hier heeft u geen danspartner nodig. Vanaf nu kun jij volop genieten en dansen op de salsa muziek. Na je drukke job en onaangename stresstoestanden kun je stoom afblazen en genieten van de leuke danspasjes en heupbewegingen. Je voelt je herboren en een compleet ander mens na een les.
 
Het grote succes is vooral te danken aan :
  • Dankzij de eenvoudige danspassen kan iedereen, zowel jong, oud, vrouwen, mannen als kinderen onmiddellijk deelnemen.
  • Het is dansen op Latijns-Amerikaanse muziekritmes zoals de cumbia, salsa en merengue, wat het zo leuk maakt.
  • Het is ontspanning en plezier maken op de Latin Beat.
  • De snelste manier om vet te verbranden!! U verbrandt tussen de 800 tot 1000 calorieŽn per uur. Wenst u snel en makkelijk gewicht te verliezen, dan is dit de ideale oplossing voor jou. En weg met cellulitis!!!
  • zumba danceDeze nieuwe fitnesshype zorgt voor een fit en gezond lichaam terwijl jij plezier en fun hebt. Je krijgt niet het gevoel dat je hard aan het trainen bent en dat werkt verslavend!!! Na een paar lessen kun je er niet meer zonder, je voelt je een ander mens.
  • U traint zowel uw onderlichaam, buikspieren, middel (heupen), volledig bovenlichaam en armen met het aerobic Dance Programma. Gedaan met de dure buikspierapparaten en toestellen! Deze dansmethode geeft u het platte buikje waar u altijd al van gedroomd heeft. Het is intensief sporten zonder dat jij het beseft. Maar u ziet en voelt zeer snel het resultaat.
  • U kunt deze dansstijl ook thuis beoefenen. Bestel snel en eenvoudig de DVD kit. U bespaart enorm veel geld en U hoeft geen rekening te houden met de lesuren van de dansscholen. U bepaalt zelf uw tempo en U danst zo vaak u wenst. Ook de andere gezinsleden kunnen niet meer stilzitten wanneer u voor uw TV staat te genieten. Het werkt aanstekelijk, het duurt niet lang voordat je man en kinderen naast je staan te huppelen voor de TV. Samen genieten is de boodschap van! Niets op TV of bent u de saaie reality- of soapprogramma's moe, geen probleem, steek je DVD in en geniet!