| Meer
 

Bestel de DVD Zumba Fitness kit

Pub
Pub
DVD Zumba
 
Bestel nu de DVD-kit + toning sticks via het internet. Een exclusieve aanbieding waarbij u de volledige DVD-kit + handleiding + Upgradekit + toning sticks
 
BESTEL NU de meest complete DVD kit + GRATIS upgradekit
 
Zumba DVD kit

Klik hier en bestel uw DVD kit online
 
Het volledig pakket bevat :
 • Basics workout (60 min)
 • 20 Minute Express workout (20 min)
 • Cardio Party workout (50 min)
 • Sculpt and Tone workout (45 min)
 • Total Body Transformation handleiding
 • Upgradekit (tijdelijk gratis)
 • Flat Abs workout (20 min)
 • Live! workout (55 min)
 • Toning Sticks

BASICS WORKOUT :
Met de " Basics"-DVD leert u de basisstappen. Iedere basisstap wordt langzaam en zeer goed uitgebeeld waarmee u in een zeer korte tijd alle basisstappen leert.
 
CARDIO PARTY :
De ď Cardio PartyĒ-dvd-workout met Betoís exclusieve ďRhythm RefresherĒ. Elke beweging wordt stap voor stap uitgelegd en is dus door iedereen, ongeacht uw niveau, te volgen. Deze dvd bevat een  complete 50 minuten durende Cardio Pary-workout. U kunt deze workout thuis in uw woonkamer uitvoeren, en u staat na 50 minuten dansen en genieten volledig in het zweet zonder dat u het gevoel heeft dat u heeft staan trainen en zonder spierpijn. Deze totale lichaam workout laat niet alleen uw voeten en uw heupen maar uw volledig lichaam bewegen op het swoelste ritme van de salsa, reggaeton, merengue en samba muziek. U kunt er niet aan weerstaan wanneer u deze cardioparty in actie ziet op uw tv. Met de volledig nieuwe "Rhythm Refresher"-technologie bent u in staat om iedere danspas terug te bekijken met een druk op de knop.
 
SCULPT & TONE :
De Sculpt & Tone-dvd biedt een workout om uw lichaam mooi en strak af te trainen. Deze toning-les bestaat uit dezelfde opzwepende muziek als bij de andere Fitness workouts. Maar bij deze workout worden er extra fitnessbewegingen toegevoegd door middel van het gebruik van lichte gewichten of halters (toning sticks). Hiermee worden andere spiergroepen van bepaalde lichaamsdelen extra aangesproken en getraind. De Sculpt & Tone-les bestaat uit squats, lunges, stoten boven het hoofd en laterale strekkingen. Het voordeel van de lichte gewichten is dat u alle gekende pasjes en bewegingen kunt blijven uitvoeren terwijl u hierbij nog meer calorieŽn verbrandt en uw spieren nog meer traint.
 
zumba dvd
 
HANDLEIDING :
 • een gepersonaliseerde work-outkalender
 • de bewegingen die stap voor stap uitgebreid worden uitgelegd
 • de beste en snelste afslanktips van de toptrainers
 • een 10-dagenprogramma om maximaal vet te verliezen
 • een afslankmenukalender met tips om snel af te vallen, gezond te eten en gewicht te verliezen
 • tips om uw lichaam correct en veilig te stretchen
 • allerlei trainingtips om ook in moeilijke perioden door te blijven trainen

LIVE & FLAT ABS WORKOUT :
Met de " Live & Flat Abs Workout"-dvd heeft u in korte tijd het sexy en platte buikje waar u altijd al van gedroomd heeft. U hoeft absoluut geen zware buikspieroefeningen te doen om een sixpack-buikje te krijgen. Met Zumba Live gaat u nog meer genieten en dansen op de swingende heupbewegende muziek en bereikt u in uw woonkamer de beste resultaten die u ooit met een fitnessprogramma heeft bereikt.
 
zumba dvd
 
LIVE DVD :
Met deze Live-dvd haalt u de Zumbaparty in huis. U geniet samen met uw gezin of familie van de leuke danspasjes en voor u het weet staat iedereen mee te dansen. Niemand kan blijven zitten wanneer u deze dvd laat afspelen in uw woonkamer. Samen genieten en dansen is toch het mooiste wat er is. En zonder dat u het beseft bent u ook calorieŽn aan het verbranden!
 
TONING STICKS :
De Toning Sticks (vergelijkbaar met XCO-buizen) die de bekende sambaballen vervangen geven het voordeel om bepaalde spieren extra of zwaarder te trainen op het ritme van de swingende salsa-, mambo-, merengue- of reggaetonmuziek. Deze lichtgewicht dumbells of halters maken ook het aangename geluid van sambaballen wanneer u hiermee beweegt. Heel wat lichaamsdelen kunnen getraind worden met deze Zumba Toning Sticks. En door het lichte gewicht kan men de bekende passen blijven uitvoeren zonder hinder van de Sticks. Deze Sticks helpen u om nog meer calorieŽn te verbranden en sneller het gewenste lichaam te bekomen waar u al jaren van droomt.
 
 
 
 
 
Zumba DVD kit online bestellen