| Meer
 

Zumba voor kinderen

Pub
Pub

Zumba kinderen

 
Ook onze kinderen springen en dansen graag om het ritme van Zumba. Door het speelse karakter en danspasjes spreekt het ook de kinderen heel erg aan om mee te shaken en te swingen met de heupen op de muziek. Heel wat kinderen nemen deel aan de danslessen en zijn erdoor gebeten. Er worden ook al verjaardagsparty's georganiseerd voor kinderen waarbij ze in groep kunnen deelnemen aan een workshop voor kinderen. Ook onze kinderen hebben geen enkel probleem om de Latijns-Amerikaanse danspasjes en het snelle ritme aan te leren. Ze hoeven het maar één keer te zien en doen het na. Ze hebben plezier en zijn niet meer van de dansvloer weg te slaan.
 
Zumbatomic
OfficiŽle Zuma website voor kinderen : http://www.zumbatomic.com
 
 
Door de tv en videospelletjes zitten onze kinderen veel te veel stil na schooltijd en krijgen ze veel te weinig beweging. Maar met Zumba for kids komt hier eindelijk wat verandering in. Laat uw kind eens kennismaken met een workshop!
 
Het is ook een ideaal afslankmiddel voor kinderen met overgewicht die gewicht moeten verliezen. Deze zwaarlijvige kinderen vinden het leuk en tegelijkertijd ook COOL om op deze manier gewicht te verliezen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.
 
 
Videoclips :
 
 
 
Zumbatomic videoclip
 
 
 
 
dance