| Meer
 

Zumba voor senioren

Pub
Pub
Zumba senioren
 
 
Wetenschappelijk onderzoek wees uit dat Zumba zeer gezond is. Ook voor senioren is het zeer goed om fit en in beweging te blijven. Het dansen geeft een volledige lichaamswork-out op het ritme van Latijns-Amerikaanse muziek. De eenvoudig aan te leren danspasjes zijn ook voor onze senioren makkelijk aan te leren. Deze dansstijl zal de spieren terug versterken en los maken. Ook zullen de Toning Sticks helpen om de spieren terug te versterken. De bewegingen zijn door iedereen aan te leren en helemaal niet moeilijk. Blijf vooral niet zitten in de zetel en hou uw lichaam fit en gezond!
 
Zumba gold
 
Zumba Gold
 
Oudere mensen of mensen die fysiek moeilijk kunnen bewegen hebben hiermee de mogelijkheid om hun lichaam in conditie te houden door te dansen en te genieten.
 
Ben je 55 jaar of ouder en hou je van het Latijns- Amerikaanse dansritme, dan is dit echt iets voor u. Het voordeel is dat u geen vaste danspartner moet hebben.
 
Ook voor mensen met een fysieke handicap zijn er oefeningen op een stoel zodat iedereen kan deelnemen. Ook mensen die last hebben van reuma of moeilijk kunnen stappen hebben de mogelijkheid om mee te doen, te genieten en plezier te maken met vrienden en kennissen.
 
Dus hou uw lichaam in conditie en kom naar deze dansles.
Bekijk de volgende videoclip waar senioren genieten en fit blijven: