| Meer
 

Snel afvallen (gewicht verliezen) met Zumba Fitness workout

Pub
Pub
 

Zumba gewicht verliezen

Zumba is dé oplossing wanneer u zeer snel wilt afvallen (of afslanken) om een strak lijf te bekomen. U hoeft geen uren work-outoefeningen uit te voeren op de fitnesstoestellen in de gym. U verbrandt in een zeer korte tijd enorm veel calorieŽn door te dansen op swingende latinmuziek.
 
U verbrandt 1000 calorieŽn per uur !!!
 
De doeltreffendheid van deze dansstijl is bewezen door een onafhankelijke universiteit. Uit onderzoek is gebleken dat u tot wel 1000 calorieŽn per uur verbrandt. Er bestaat geen snellere manier om zoveel calorieŽn op zo een korte tijd te verbranden. Het geheim is een revolutionaire trainingstechniek genaamd ďRitmeprogressieĒ. Met elke swingende workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de ďritmeprogressie van Zumba een snel en gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet en calorieŽn vanaf het moment dat u eraan begint.
 

Zumba afslanken vermageren gewicht verliezen

 
Genieten en afvallen of afslanken op hetzelfde moment wanneer men plezier maakt, daar droomt toch iedereen van! De uitvinder van deze geweldige dans, de Colombiaanse fitnesstrainer Alberto Perez heeft, een ware hype veroorzaakt in de fitnesswereld. Iedereen kan deelnemen aan het dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt terwijl je je uitleeft op het  leuke salsaritme. Na enkele weken geniet je al van gewichtverlies en zie je al een absoluut resultaat.
 
Hoe afslanken voor vrouwen als mannen, zie volgende videoclip :
 

 
Je merkt niet dat je aan het sporten bent. Het is één groot dansfeest en je wordt automatisch meegetrokken in het ritme van de swingende latinmuziek. Het werkt ook verslavend en vraagt om meer. Eenmaal gestart kun je niet meer stoppen. De herinneringen van je jeugdjaren op de dansvloer komen terug en met een brede glimlach geniet je terug van de heerlijke danslessen.
 
zumba snel afvallen