| Meer
 

Zumba Workout

Pub
Pub
 
Zumba Workout is dé manier om intensief te sporten en calorieŽn te verbranden terwijl je plezier maakt en niet het gevoel hebt dat je afziet. Want eigenlijk is het genieten met lachende gezichten wanneer u danst op de Latijns-Amerikaanse muziek zoals Salsa, Cumbia en de Merenguede .
 
zumba workout
 
Zumba WorkoutEr is geen dresscode, draag comfortabele kleding en sportschoenen waarbij je je makkelijk kunt bewegen. Speciale dansschoenen zijn helemaal niet nodig. Wenst u toch graag een mooi T-shirt, dan kun je even een kijkje nemen op onze Zumba kleding webpagina. De volledige kledingcollectie staat online en u kunt snel en eenvoudig bestellen.
 
Deze workout zorgt voor een fit en gezond lichaam zonder stress en complexen! Geniet samen met vele andere fans van de leuke muziek en danspasjes die zeer makkelijk zijn om aan te leren. Iedereen kan deelnemen aan de lessen. Zowel vrouwen als mannen, maar ook senioren en kinderen vinden hun plezier met deze leuke dansstijjl.
 
 
 
zumba workout
U kunt het ook thuis beleven. Met de DVD kit bezit u het volledige pakket, inclusief handleiding en gratis lichaamsvetmeter. De danspasjes worden zeer traag en stap voor stap uitgelegd waarbij iedereen makkelijk kan deelnemen. U hoeft geen danservaring te hebben, u kunt starten wanneer u wilt. Ook zwangere vrouwen kunnen tijdens hun zwangerschap genieten van deze workout. De leuke en ontspannende heupbewegingen zijn zeer aangenaam voor zowel de mama als de baby. Maar overdrijf vooral niet wanneer u hoogzwanger bent. Ook na de bevalling kunt u snel uw gewenste lichaam terugkrijgen. Door de snelle heupbewegingen krijg je het strakke lichaam terug als voordien, of zelfs nůg strakker!
 
Overtuig jezelf en ontdek de workout training bij u thuis of in de dansschool. In alle dansscholen worden de gekende BBB-lessen en andere aerobic danslessen vervangen door Zumba danslessen. Dit zegt al voldoende over deze hype die iedere dag meer en meer fans krijgt.