| Meer
 

Zumba ZIN - Zumba Instructeur Netwerk

Pub
Pub
Zumba ZIN - Zumba instructeur netwerk
 
 
ZIN (Zumba Instructor Network)
 
ZIN Zumba Instructor ® Network biedt permanente vorming voor al haar instructeurs. Eén van de eisen om een instructeur te blijven is door op de hoogte te blijven van uw eigen vaardigheden door het bijwonen van Zumba workshops, hetzij per jaar, of door lid te worden van het Zumba ® instructeur Netwerk waarbij u onmiddellijk toegang heeft tot de ZIN website waar u al het materiaal kunt bekomen en op de hoogte blijft van alle nieuwigheden via mail. 
 

Zumba instructeur netwerk

 
U ontvangt als lid van ZIN een choreografie dvd en een muziek-cd die u helpt met de voorbereiding van uw danspassen in de danslessen. Ook ontvangt u als lid op regelmatige basis de muziek mix cd's die u dan kunt gebruiken in uw lessen. Deze nieuwe muziek is zorgvuldig uitgekozen door Beto Perez.
 
De ZIN leden ontvangen ook korting op de kleding. U kunt de kledingwebsite bezoeken via volgende link http://kleding.zumbashop.be waar constant de nieuwste kledingcollectie op verschijnt en waar u online kunt bestellen.
 
ZIN TV ô is een nieuwe functie die u op de Zumba ZIN website kunt terugvinden waar informatieve lezingen alsook video's verschijnen van de danspassen of dansstappen om docenten en instructeurs te helpen. Er is ook een forum waar u heel veel informatie kunt terugvinden en kan plaatsen. Hierdoor is het mogelijk dat instructeurs hun zumbachoreografie, muziek en lessen kunnen bespreken.
 
 
zumba instructeur